Åbbe
Tomas (mv)

- - - -

Första Halvlek:
Glanshammar satte omedelbart tuff press och höll et kompakt mittfält vilket skapade stora problem för oss. Vi hade svårt att få igång något passningsspel och slog bort alldeles för mycket boll. Men egentligen lyckades inget av lagen skapa något egentligt spel på den svårspelade planen. Glanshammar skapade dock några problem för oss när de lyckades vända spel ut på kanten. Men det blev aldrig riktigt farligt. Vi lyckades egentligen bara frammana ett enda anfall värt namnet under första halvlek, och då resulterade det i mål. Ingen rättvis ledning direkt. Patrik Almqvist lyckades erövra boll på högerkanten och skickade en boll mot Björck som slog in bollen i straffområdet. Där lyckades Thomas Falk tråckla till sig bollen och avlossa ett skott som tog i stolpen. Där kunde Anders Rehnvall snappa upp returen och elegant placera in bollen.

Andra halvlek:
Första halvan av andra halvlek påminde mycket om den första. Inget egentligt spel. Glanshammar lyckas dock kvittera ganska tidigt. Runt den 70 minuten kommer Eak runt på kanten och får in ett fint inlägg som Glanshammarsmålvakten skall fånga. Han tappar dock bollen och Anders Rehnvall kan påpassligt nicka in 2-1 till KSK. Efter detta börjar vi äntligen kunna spela boll. De tidigare förlupna bollarna börjar hitta rätt fram till våra forwards och vi kan etablera tryck som sedermera resulterar i en hörna. Thomas Falk slår in bollen och Olle hittar en lucka vid bortre och kan snyggt och enkelt nicka in ett resolut 3-1-mål. Vi behåller ett bra tryck fram till slutet och är närmare 4-1 än att behöva kosta på oss en reducering.

Mål KSK:
Anders Rehnvall 2
Olle 1

Sammanfattning:
Ingen stor match. I stora delar av matchen är spelet i det närmaste bedrövligt. Det vi skall ta med oss som positivt är vår effektivitet framför deras mål, att vårt försvarsspel fungerade med beröm men kanske framförallt att vi orkar hela matchen och tar över så markant de sista 20 minuterna.