Thursday, August 31, 2006

Ervalla - Närkes Kil 3-2

Ärkerivalerna Ervalla fick äntligen (?) segra mot oss och detta efter en dramatisk match. Vi kom tillstart med många spelare borta pga. förkylningar och skador. Patrik Almqvist var tillbaka efter skada och hoppade in i mittförsvaret. Efter en försvarsmiss vid Ervallas 1-0 mål ryckte laget upp sig och spelade tätt och disciplinerat. Dock drabbades vi av en utvisning efter 20 minuter. Detta gjorde oss emellertid bara ännu mer täta. Vi jobbade stenhårt och lyckades vända till 2-1 i den andra halvleken. Orken tröt dock mot slutet och vi kunde inte stå emot Ervallas tryck när både John och Magnus tvingades gå av i slutet av matchen. Snöpligt nog släppte vi då in två mål och segern gick till Ervalla.